Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Wat is sim-only?


Introductie

Een sim-only abonnement is een abonnement waarbij je geen dure cadeaus of telefoons krijgt. Normaal kosten zulke 'gratis' telefoons en cadeaus honderden euro's. Bij een sim-only abonnement krijg je deze spullen niet, en de besparing wordt verwerkt in het abonnement. Zo bel je tot 80% (!) voordeliger.

Wat heb ik nodig?

Om te bellen met een sim-only abonnement is het wel noodzakelijk dat je zelf al een telefoon in je bezit hebt. Je bestelt bij een sim-only immers alleen een simkaart en geen telefoon. Kijk voor meer informatie of je telefoon geschikt is op de pagina uitleg sim-lock .

Wat is het verschil met prepaid?

Het verschil tussen een sim-only en prepaid is dat je bij sim-only de rekening achteraf betaalt. Een sim-only is eigenlijk exact hetzelfde als een abonnement.

Wat zijn de voorwaarden?

Om een sim-only abonnement af te sluiten dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn in het algemeen hetzelfde als bij een abonnement. Zo wordt er veelvuldig een kredietcheck gedaan. Aanbieder Simpel laat op dit moment als enige zo'n kredietcheck achterwege.

Voorbeeld, bespaar 200 euro per jaar

Een abonnement van 300 minuten per maand inclusief een mobiele telefoon kost tussen de 25 en 30 euro per maand. Zo'n zelfde abonnement, maar dan zonder toestel kost slechts 8,95 per maand ( Telfort Sim only 300 ). Op jaarbasis scheelt dit al gauw 200 euro !!

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.