Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Uitleg simlock


Introductie

Om te bellen met een sim-only dien je niet alleen een toestel te hebben, maar dit toestel moet ook sim-lock-vrij zijn. Toestellen die je zonder abonnement of prepaid-tegoed koopt zijn dit sowieso. Toestellen die niet sim-lock-vrij zijn moet je sim-lock-vrij maken.

Controleren op sim-lock

Het is niet eenvoudig om te zien of je toestel een sim-lock heeft. Je kan dit het beste zien door een simkaart van een andere provider dan die waar je mee belt, in je telefoon te doen. Kan je dan met de telefoon bellen dan is de telefoon sim-lock-vrij.

Sim-lock-vrij maken

Als je een toestel hebt met sim-lock, dien je deze sim-lock-vrij te maken om te bellen met een andere aanbieder. Het simlock kan na een jaar gratis verwijderd worden. Hoe dat te doen verschilt per provider. Kijk daarom op de website van de providers voor meer informatie.

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.