Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Tele2 sim-only fors duurder

Nieuws - Tele2 heeft de sim-only abonnementskosten met 20 tot 40 procent verlaagd maar als beller zal je in de veel gevallen toch duurder uit zijn omdat de belkosten buiten de bundel zijn verviervoudigd.

De maandbedragen zijn aanzienlijk lager dan voorheen. SIMonly 700 kost nu 27,50 in plaats van 35 euro. SIMonly 500 is verlaagd van 25 naar 20 euro per maand. SIMonly 300 tenslotte kost tegenwoordig 10 euro in plaats van 18 euro.

Voorheen waren de belkosten buiten de bundel echter hetzelfde als de kosten binnen de bundel. 100 minuten buiten de bundel kostte dan bijvoorbeeld 5 euro (SIMonly 700 en 500) of 6 euro (SIMonly 300). Nu kost een minuut buiten de bundel 25 eurocent, waarmee 100 belminuten buiten de bundel neerkomen op 25 euro. Dit is een stijging van 416 respectievelijk 500 procent (!). Voorheen was ook de looptijd maar 1 jaar. Dat is nu verhoogd tot 2 jaar en daar waar je eerst 40 eurocent per MMS betaalde betaal je nu 50 eurocent.

Naast de prijswijzigingen heeft de Zweedse MVNO twee nieuwe abonnementen in het assortiment. SIMonly 100 kost 6 euro per 100 minuten en SIMonly 200 kost 7,50 euro voor 200 minuten. Voor belminuten buiten de bundel betaal je 0,25 euro. Het versturen van een sms kost ook 0,25 euro.

Geplaatst op 10 september 2009 om 13:12

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.