Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Coffeeshop verbieden laptops

Nieuws - In New York hebben verschillende coffeshops op bepaalde tijden een verbod op laptopgebruik ingevoerd, omdat er veel laptopgebruikers waren die lang bleven zitten zonder iets te bestellen.

De eigenaren van de coffeeshops (in Amerika overigens gewoon koffietentjes, niet te verwarren met de Nederlandse softdrug-coffeeshops) waren niet drinkende (lees betalende) klanten zat. Volgens de eigenaren jagen deze mensen de 'meer lucratieve' gasten weg.

Een groot aantal eettentjes en coffeeshop heeft daarom drastische maatregelen doorgevoerd: laptops tussen 11 en 14 uur en op vrijdagavond zijn verboden en veel stopcontacten zijn geblokkeerd. In veel New Yorkse horecagelegheden is WiFi overigens gratis, dus dat juist hier veel laptopgebruikers de terrassen bezet houden is niet heel verrassend. Veel tieners zijn verslaafd aan hun laptops en mobieltjes, bleek uit eerder onderzoek.

Geplaatst op 28 augustus 2009 om 08:22

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.