Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Tringg: onbeperkt bellen voor vaste prijs

Nieuws - 6GMobile heeft Tringg geintroduceerd, een nieuw telefoonabonnement dat 'onbeperkt' bellen en SMS'en in Nederland mogelijk maakt voor een vaste prijs per maand.

De Tringg abonnementen zijn er in twee soorten: Tringg en Tringg 3G. Beide services hebben een contractduur van 12 maanden. Tringg biedt onbeperkt bellen en SMS'en binnen Nederland voor € 24,95 per maand. Het Tringg 3G abonnement combineert het basis-abonnement met 'ongelimiteerd' dataverbruik (maximaal 1GB) voor € 5 per maand extra, waardoor het maandbedrag op € 29,95 euro komt.

Behalve de Fair Use policy (tarief hier buiten niet bekend) zijn er geen beperkingen. Je bepaalt zelf hoe je de bundel van 2250 units gebruikt. Alle eenheden (sms, belminuut of MB) hebben dezelfde weging; allemaal tellen ze als 1 unit. "Onbeperkt" is dus maximaal 2250 units; deze untis zijn opgedeeld in 1250 voor bellen en sms'en en 1000 voor dataverbruik.

Vanaf 1 oktober 2009 kunnen de bestaande én nieuwe abonnees ook gebruik maken van de buitenland-service van Tringg waardoor roaming en internationaal bellen ook mogelijk zal zijn. Met de Tringg abonnementen is het niet mogelijk om gebruik te maken van 090X-nummers en premium-SMS diensten.

Ter vergelijking: Vodafone SIM Only 1500 met 1500 belminuten/sms'jes kost € 120 per maand en voor T-Mobile Flex 100 Sim Only (1000 belminuten/sms'jes) betaal je € 80 per maand. In vergelijking met deze sim only's is Tringg dus behoorlijk goedkoop. Een degelijk alternatief (als je onder de 500 belminuten blijft) is daarentegen Ben vaak; deze sim-only kost € 22,95 per maand voor 500 belminuten/sms'jes.

Tringg abonnementen kun je bestellen via de Tringg website.

Geplaatst op 04 augustus 2009 om 10:24

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.