Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Nieuw abonnement Youfone

Nieuws - Youfone biedt sinds kort een nieuw sim-only abonnement voor kinderen aan: Youfone 4Kids; een sim-only die er speciaal op gericht is om de belkosten van je kroost onder controle te houden.

Youfone 4Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Ouders geven bij het afsluiten van het 4Kids abonnement aan voor welk tegoed hun kind(eren) per maand mag/mogen bellen. Bijvoorbeeld 10, 20, 30 euro. Tot dit bedrag kan er gewoon vrij gebeld en gesms't worden. Wanneer het tegoed is verbruikt kan er niet meer 'gewoon' gebeld worden.

Wel kan er altijd worden gebeld met de "4Sure" nummers. Want bij Youfone 4Kids kunnen kinderen - buiten hun normale beltegoed - altijd bellen met 5 van tevoren opgegeven telefoonnummers. Deze 5 nummers blijven altijd bereikbaar. Ook als de bellimiet is bereikt. Op deze manier houden ouders de belkosten van hun kinderen onder controle en blijven hun kinderen altijd bereikbaar.

Youfone komt binnenkort ook nog met Youfone Zakelijk, een nieuw sim-only abonnement voor zakelijke gebruikers. Uiteraard is ook nog altijd de reguliere Youfone sim-ony beschikbaar.

Geplaatst op 31 maart 2009 om 14:43

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.