Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Ben verlengt het ouderwets abonnement

Nieuws - Ben verlengt het populaire Ben ouderwets sim-only-abonnement gezien het huidige succes tot 27 december; voorheen liep de actie tot 13 december.

Het Ben ouderwets abonnement doet het erg goed, onder meer doordat Ben er veel voor adverteert op billboards, radio, MSN en marktplaats. Gezien het huidige verkoopsucces heeft Ben besloten de actie met twee weken te verlengen tot 27 december. Na die datum is het abonnement niet meer verkrijgbaar; het abonnement is wel geldig zolang als je wilt.

Met het Ben ouderwets abonnement kan je elke maand 75 minuten bellen en/of 75 sms'jes versturen voor maar € 2,50. Buiten de bundel is Ben ouderwets overigens niet heel goedkoop: bellen kost dan € 0,25 per minuut en sms'en € 0,25 per bericht. Daarnaast bedragen de entreekosten voor de bundel € 10,-.

Geplaatst op 18 december 2008 om 17:51

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.