Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Nieuwe sim-only's debitel

Nieuws - debitel heeft haar sim-only aanbod uitgebreid met twee nieuwe abonnementen met zowel belminuten als sms'jes. De nieuwe abonnementen zijn aanzienlijk goedkoper dan het huidige debitel aanbod.

Debitel KPN 75 + 25 kost de eerste 12 maanden € 3,95 per maand. Daarna wordt de prijs echter verhoogd tot 9,95, dat is een stijging van ruim 150% (!). De KPN 75 + 25 bundel bestaat uit 75 belminuten en 25 sms'jes. Het abonnement is daarmee veel aantrekkelijker dan het gelijk geprijsde Debitel KPN €5 abonnement, waar je 'maar' 50 minuten of 25 sms'jes krijgt.

Voor € 5,50 krijg je bij de Debitel KPN 150 + 100 150 minuten en 100 sms'jes. Ook dit is een verbetering in het aanbod. Hier wederom na 12 maanden een flinke verhoging van de maandelijkse kosten naar € 12,50 per maand (+ 120%).

Beltarief buiten de bundel bedraagt 29 eurocent per minuut. De minuten binnen de bundel worden naar boven afgerekend op hele minuten, wat een prijsverhogend effect heeft.

Geplaatst op 26 september 2008 om 14:14

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.