Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Telfort Sim only 50 voor 2,95

Nieuws - Vanaf 1 augustus 2008 gaat Telfort zijn Sim only 50 bundel actiever vermarkten. Tot 1 augustus werd de Telfort Sim only 50 vooral aangeboden bij verlengingen. Nu is het laag geprijsde abonnement ook voor nieuwe bellers beschikbaar.

De Telfort Sim only 50 kost 3,95 per maand bij een looptijd van een jaar en 2,95 per maand bij een looptijd van twee jaar. Bij het abonnement zijn 50 belminuten per maand inbegrepen. Hiervan wordt de eerste minuut volledig in rekening gebracht en de overige minuten worden per seconde berekend. Je betaalt geen starttarief.

Sms-bundels zijn optioneel. De meest aantrekkelijke sms-bundel is de 90 berichten bundel voor 2 euro per maand.

Geplaatst op 01 augustus 2008 om 11:02

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.