Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Bespaar tot 875 euro met iPhone sim-only

Nieuws - Uit onderzoek van sim-only-vergelijk.nl blijkt dat veelbellers ongeveer 875 euro in twee jaar kunnen besparen door een iPhone aan te schaffen zonder T-Mobile abonnement.

Zowel Vodafone als Telfort bieden zeer aantrekkelijke sim-only-abonnementen die uitermate geschikt zijn voor de iPhone. Om het voordeel exact te berekenen biedt sim-only-vergelijk.nl vanaf vandaag een speciale iPhone sim-only vergelijker.

De Vodafone Super Sim's en de Telfort Super Sim only zijn speciale all-in sim-only-abonnementen. Met deze sim-only's kan zowel gebeld, ge-sms't en geļnternet worden. In combinatie met een los aan te schaffen iPhone 3G vormen deze abonnementen een interessant alternatief voor het Nederlandse T-Mobile aanbod.

Een losse iPhone 3G kost in Belgiė simlockvrij 525 euro (8GB) of 615 euro (16GB). Vervolgens kan 24 maanden aanzienlijk bespaard worden op de abonnementskosten. Bij veelbellers scheelt dit enorm in de kosten.

T-Mobile biedt abonnementen aan met maximaal 500 belminuten. Daarbuiten kost elke minuut 0,25 euro. Een gebruiker die bijvoorbeeld per maand 650 minuten belt en niet sms't is bij T-Mobile 102,45 per maand kwijt. Bij Vodafone betaal je 44,25 en bij Telfort 62,95 per maand. Een besparing van tussen de 40 en 57 euro per maand. De los aangeschafte iPhone is hiermee binnen een jaar 'terugverdiend'. Op de totale looptijd realiseert de veelbeller een besparing van maximaal 875 euro.

Ook met een ander belgedrag zijn besparingen mogelijk. Een beller die 200 minuten belt en 500 sms'jes stuurt is bij Vodafone 450 euro goedkoper uit. Bij 500 minuten en 300 sms'jes per maand is Telfort 342 euro goedkoper dan T-Mobile. Indien het belgedrag van de gebruiker aansluit op de bundelinhoud van T-Mobile dan is T-Mobile juist weer goedkoper.

Het abonnement van T-Mobile is wel completer dan het aanbod van Telfort en Vodafone. Zo kan er gratis gebruik gemaakt worden van de T-Mobile WiFi hotspots. Daarnaast ondersteunt T-Mobile visual voicemail. De internetsnelheid is bij Telfort (768 kbps) lager dan bij T-Mobile (2048 kbps), maar bij Vodafone bijna 1,5 keer sneller (3600 kbps).

Het abonnement van Vodafone is wel aan de voorwaarde gebonden dat het alleen in combinatie met de iPhone is te gebruiken. Gebeurt dit in een periode van 2 maanden twee keer niet dan houdt Vodafone zich het recht voor de beller af te sluiten. Dit beperkt de flexibiliteit van de gebruiker aanzienlijk. T-Mobile en Telfort werken niet met zulke beperkende voorwaarden.

Al met al kan het zeer lonend zijn om een simlockvrije iPhone aan te schaffen in combinatie met een sim-only abonnement. Het exacte voordeel hangt uiteindelijk af van het specifieke belgedrag van een gebruiker. De handige iPhone sim-only-vergelijker op sim-only-vergelijk.nl maakt het voordeel binnen enkele seconden inzichtelijk.

Geplaatst op 21 juli 2008 om 13:14

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.