Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Telfort met Super Sim only

Nieuws - Telfort introduceert voor € 29,95 per maand de Super Sim only 500 bundel, bestaande uit 500 belminuten, 300 sms'jes en onbeperkt dataverkeer.

Met de Super Sim only 500 is Telfort de eerste provider die een sim-only abonnement inclusief onbeperkte databundel aanbiedt. Dankzij de databundel kan je onbeperkt surfen, mailen en chatten.

De snelheid is begrenst op 128kb/seconde, maar dat is ruim voldoende voor standaard internetgedrag. Er geldt wel een fair use policy.

Telforts Super Sim only 500 is verder het enige abonnement van Telfort met standaard een sms-bundel. Overige voorwaarden, zoals de minimale looptijd van 12 maanden, een bundelhoudbaarheid van 2 maanden en first minute rounding zijn wel gelijk aan de overige Telfort sim-only's.

Geplaatst op 12 juni 2008 om 14:32

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.