Bundels KPN te gebruiken in de hele EU

Klik hier voor de opzegreminder. Zo bel je nooit meer te duur!

Nieuws - Tele2 komt op 26 september met nieuwe abonnementen, waarmee je in de gehele Europese Unie mobiel kan internetten, bellen en sms'en vanuit je bundel. Wanneer de bundel op is, kan je data bijkopen of internetten met lage snelheid. In de EU wordt internet dan automatisch uitgezet.

KPN introduceert vanaf 26 september 2016 nieuwe mobiele abonnementen waarmee klanten in de hele EU mobiel kunnen internetten, bellen en smsen. Hiermee speelt KPN in op de toenemende behoefte van klanten om overal online te kunnen zijn, k tijdens vakanties in het buitenland. aldus KPN. Eerder kwamen Tele2 en T-Mobile al met interessante EU-bundels.

Als je een mobiel abonnement combineert met producten voor thuis krijg je bij KPN extra voordelen zoals 5,- korting per maand, gratis onderling bellen met KPN-nummers, onderling MBs delen en dubbel zoveel MBs, minuten n smsjes. De verdubbeling van MBs geldt ook in de hele EU voor de Zorgeloos klanten. Ook kan je Interactieve TV kiezen voor een gratis tv-pakket zoals Fox Sports Eredivisie.

Je kan straks kiezen uit n van de zes abonnementen met data, belminuten en smsjes als basis. Als je daar een toestel bij wilt, kunnen je deze er los bijkopen. Je krijgt de keuze of je het toestel in n keer of juist gespreid wil betalen.

Geplaatst op 05 september 2016