Nieuwe abonnementen Telfort

Klik hier voor de opzegreminder. Zo bel je nooit meer te duur!

Nieuws - Telfort stapt af van het zelf samenstelbare abonnementen en komt met een vijftal samengestelde abonnementen. Vier van de vijf bundels zijn voorzien van 4G data. Onbeperkt sms'en is bij alle abonnementen inbegrepen. Het aantal minuten varieert tussen 150 en onbeperkt per maand.

Onno van der Poel, directeur van Telfort, over het nieuwe Telfort Mobiel: “Kwaliteit en voordeel gaan bij Telfort hand in hand. Dat we nu standaard 4G in onze databundels bieden is daar een goed voorbeeld van. We willen het leven van onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom maken we het kiezen van de juiste belbundel in de jungle van het telecomaanbod, heel makkelijk. In plaats van zelf samen te stellen, geven we klanten nu vijf opties met samengestelde bundels tegen een aantrekkelijke prijs."

Hij vervolgt: "In de praktijk kiest al ruim 80% van onze klanten voor één van deze vijf samengestelde bundels. De rest van de keuzes bieden we niet meer aan, zodat uren puzzelen om de juiste combinatie van minuten en MB’s te vinden niet meer nodig is. Voor iedereen is er een passend pakket tegen een tarief waar je blij van wordt. Als je een maand minder belt of surft, neem je die minuten en MB’s gewoon mee naar de volgende maand. Daar doe je deze zomer al je voordeel mee!”

Leuk is dat je na 10 minuten geen belkosten meer hoeft te betalen. Nieuw is ook dat bestaande klanten, die hun abonnement verlengen, extra belminuten en data krijgen ten opzichte van nieuwe abonnees. Groot voordeel is ook dat je bundelinhoud 3 maanden houdbaar is, wat zeker voordelig is als je geen constant belgedrag hebt. De Telfort belbundels zijn niet de duurste van de markt, maar ook niet de goedkoopste. Als je ook genoegen neemt met 3G is Simpel fors goedkoper. Ook Tele2 (standaard 4G) is een geduchte concurrent.

Geplaatst op 04 juli 2016