T-Mobile met onbeperkte databundel

Klik hier voor de opzegreminder. Zo bel je nooit meer te duur!

Nieuws - Vanaf 6 juni 2016 introduceert T-Mobile in Nederland een databundel met onbeperkt mobiel internet, genaamd Oneindig Online op je Smartphone. De bundel is met € 90 niet goedkoop en kent een paar beperkingen. T-Mobile is de eerste provider in Nederland met een onbeperkte 4G-databundel.

Tisha van Lammeren, directeur consumentenmarketing: “Ik herken, zeker als moeder, de beperkingen van databundels. Als je in de auto alle afleidingsmanoeuvres hebt ingezet om de kinderen stil te krijgen, dan is er nog één uitweg, de smartphone. Film kijken. Ik ga daardoor razend snel door mijn bundel heen. Ik wil zonder na te denken oneindig kunnen internetten. Dit maken wij nu mogelijk. Als eerste én de enige in de telecommarkt."

T-Mobile benadrukt dat Oneindig Online op je Smartphone niet bedoeld is als vervanging voor je vaste internetverbinding. Zo wordt bijvoorbeeld het videoverkeer geoptimaliseerd (lees lagere kwaliteit) voor gebruik op je smartphone en tablet. De downloadsnelheid van T-Mobile 4G is onder optimale omstandigheden 120 mbps. De uploadsnelheid bedraagt onder deze omstandigheden 50 mbps.

Vanaf de zomer is er ook een oneindig online bundel voor zakelijke klanten van T-Mobile. De provider wil ondernemers én hun werknemers de ruimte geven om te groeien. Juist voor zakelijke klanten is connectiviteit essentieel, maar uit onderzoek blijkt dat minder dan 20% het maximale eruit haalt. 65% van de werknemers gebruikt internet, maar slecht 26% gebruikt mobiel internet. Ook in de zakelijk markt wil T-Mobile dit doorbreken door het gebruik van mobiel internet niet meer te beperken.

Geplaatst op 26 mei 2016