Tele2 introduceert goedkope EU databundels

Klik hier voor de opzegreminder. Zo bel je nooit meer te duur!

Nieuws - Vanaf 30 april 2016 kan je bij Tele2 goedkope databundels voor binnen Europa aanschaffen. De hoeveelheid data loopt van 100MB tot 1GB met prijzen lopend van €2 tot €10.

Tele2 introduceert 3 roamingdatabundels: 100MB voor €2,-, 500MB voor €6,- en 1GB voor €10,-. Alle bundels zijn 30 dagen geldig binnen de hele Europese Unie, Liechtenstein, IJsland, Noorwegen en Zwitserland. Als je geen gebruik maakt van de bundels, betaal je in het buitenland een vast laag standaardtarief van €0,06 per MB of belminuut en €0,02 per SMS. Vanaf eind april hoeven klanten van Tele2 die zich in het buitenland bevinden ook niet langer te betalen voor inkomende gesprekken (binnen de EU).

Gerben Wijbenga, managing director Consumentenmarkt Tele2: “We willen er voor zorgen dat onze klanten zich hun reizen alleen maar herinneren vanwege de geweldige dingen die zij in het buitenland gezien en gedaan hebben. En niet vanwege een schokkende telefoonrekening op het moment dat zij weer thuis kwamen. Onze topprioriteit is om onze klanten zorgeloos te laten genieten van hun mobiel en deze niet langer te hoeven gebruiken met de handrem erop. Oude roamingtarieven hadden het tegenovergestelde resultaat. Heel veel mensen zetten nog steeds hun telefoon uit op het moment dat zij Nederland uitgaan. Onze nieuwe databundels en ook het standaard roamingtarief beschermen onze klanten tegen onaangename verrassingen. Dus ook in het buitenland gebruik je je telefoongewoon zoals je thuis gewend bent, omdat het kan.’

Het nieuwe roamingaanbod van Tele2 richt zich met name op zorgeloos internetten in het buitenland. Door de grote databundels kunnen Tele2-klanten binnen de EU optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van hun mobiel. De roamingbundels zijn eenvoudig te bestellen via de MijnTele2-app. Buiten de eerdergenoemde landen worden de roamingtarieven per land vastgesteld, die zijn ook te vinden via de MijnTele2-app of op de Tele2-site.

Geplaatst op 31 maart 2016