Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Hyves Mobile alweer afgeschreven

Nieuws - Na twee jaar stopt Hyves alweer met Hyves Mobile, haar mobiele telecomaanbieder. Hyves Mobile is per 1 oktober ten einde en huidige klanten krijgen de vrijheid over te stappen naar een provider naar keuze.

Dat meldt Emerce. Hyves introduceerde in oktober 2010 Hyves Mobile, een dienst waarmee Hyves-gebruikers onderling kosteloos 1.000 minuten en/of sms'jes per maand konden uitwisselen. Een groot succes is Hyves Mobile echter nooit geweest.

Ook het sociale netwerk zelf heeft, vooral door de toenemende populariteit van Facebook, te kampen met een teruglopend aantal gebruikers. Niettemin nam De Telegraaf Media Groep Hyves in oktober 2010 nog over voor een bedrag rond de 40 miljoen euro, een investering die de uitgever van onder meer Spits! en De Telegraaf vooralsnog alleen geld kostte.

Het verdwijnen van Hyves Mobile lijkt erop te wijzen dat De Telegraaf Media Groep het helemaal niet meer ziet zitten in Hyves. Onlangs steunde de uitgever namelijk wel de oprichting van Bliep, aanbieder van prepaid-kaarten en prijsvechter. Deze investering was blijkbaar interessanter dan het in stand houden van het niet-rendabele Hyves Mobile.

Geplaatst op 10 juli 2012 om 10:27

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.