Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Ben: korting op 2-jarige abonnementen

Nieuws - Sim-only-aanbieder Ben biedt, naast maandelijks opzegbare abonnementen, sinds eind juni 2012 ook 2-jarigeácontracten waarbij maandelijks extra korting wordt gegeven op bellen, sms'en en mobiel internet.

Dat meldt GSM Helpdesk. Ben biedt de keuze uit vier belbundels,ávariŰrend van 50, 100, 250 of 500 belminuten. Als je nu een 2-jarig contract afsluit, krijg je opáde belbundels van 50 en 100 minuten 50 cent per maand korting. Op de belbundels van 250 en 500 belminuten per maand geldt een korting van 1 euro per maand.

De korting geldt ook voor de SMS- en databundels. Op de databundels van 200MB en 500MB krijg je een korting van 1 euro per maand en op de databundels met 1000MB of 1500MB een korting van 4 euro per maand. De korting geldt alleen bij 2-jarig abonnementen.

Tot slot biedt Ben een SMS-bundel met 1.000 berichten per maand. Bij een 2-jarig abonnement krijg je ook op deze bundel een korting van 1 euro. Bij een maandelijks opzegbaar abonnement kost deze bundel 9,99 euro per maand.

Geplaatst op 03 juli 2012 om 15:49

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerci├źle doeleinden.