Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Simyo XXL: scherp geprijsde sim-only bundel

Nieuws - Vanaf nu biedt Simyo, naast vier reguliere sim-only abonnementen, een aantrekkelijk geprijsde en extra grote bundel aan onder de naam 'Simyo XXL' voor € 34,99 per maand.

De Simyo XXL bundel bestaat uit 1250 minuten/SMS'jes á € 27,- en 500MB datategoed á € 7,99. Met een Simyo XXL sim-only abonnement bel of SMS je omgerekend dus voor 2,2 cent per minuut/SMS en internet je voor 1,6 cent per MB.

Je belt via het netwerk van KPN en je maakt gebruik van een aantal - volgens Simyo - unieke voordelen, zoals bijvoorbeeld de gratis klantenservice en maandelijkse aanpas- en opzegbaarheid van je abonnement. Simyo XXL blijft enigszins exclusief omdat Simyo maximaal 2.000 aansluitingen afsluit.

Geplaatst op 26 juni 2012 om 10:09

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.