Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Simpel ook hoofdsponsor Vitesse

Nieuws - Voetbalclub Vitesse uit Arnhem heeft sim-only-aanbieder Simpel als hoofd- en shirtsponsor voor het lopende en het volgende seizoen gepresenteerd. Simpel is sinds enige tijd ook de hoofdponsor van FC Utrecht.

Trainer John van den Brom van Vitesse sprak in een filmpje de aanwezigen 'schor' toe, geheel in stijl met de 'Bel je schor'-campagne die Simpel sinds dit voorjaar voert. Algemeen directeur Paul van der Kraan van Vitesse zei zeer verheugd te zijn met Simpel als nieuwe sponsor. "Twee partijen met ambitie, die samen heel ver kunnen komen," aldus Van der Kraan. "Simpel past niet alleen op ambitieniveau bij Vitesse. Ook wat betreft de filosofie: creatief en initiatiefrijk. We zetten gezamenlijk de aanval richting de top in."

Vitesse, sinds 2010 in handen van de Georgische ondernemer Merab Jordanie, had lange tijd moeite om een nieuwe shirtsponsor te vinden. De Arnhemse club speelde daarom dit seizoen tot nu toe met het goede doel Spieren voor spieren op het shirt. 

Simpel verbond zich voor dit seizoen eerder ook als hoofd- en shirtsponsor aan FC Utrecht, zodat er nu twee eredivisieteams spelen met Simpel als shirtsponsor.


Geplaatst op 13 oktober 2011 om 15:23

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.