Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

KPN koopt Tringg

Nieuws - 6GMOBILE heeft per 1 maart 2011 Tringg, aanbieder van sim-only abonnementen, aan KPN verkocht. 6GMobile belooft "dat niets verandert, behalve de naam van de leverancier".

Dat meldt 6GMOBILE. Tringg is een van van de vele nieuwe services die 6GMOBILE de laatste 18 maanden gelanceerd heeft. Andere voorbeelden van private labels - naast Tringg - die 6GMOBILE in korte tijd gelanceerd heeft zijn labels als Kruidvat Mobiel, Ajax Mobile, Citytel en Mobilized06.

Op de site van Tringg is te lezen dat KPN "met deze abonnementsvorm nieuwe klanten wil werven." Daarna volgt een (kromme) zin die geinterpreteerd kan worden als lichte kritiek op KPN omdat ze liever iets overnemen dan zelf iets nieuws beginnen: "Kennelijk heeft KPN geredeneerd dat het goedkoper was om Tringg over te nemen dan om er zelf vanuit het niets mee te beginnen. Door de verkoop van Tringg heeft 6GMOBILE tijd en budget voor iets nieuws."

6GMOBILE zegt "de opbrengst van de verkoop van Tringg te zullen aanwenden voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve mobiele diensten." Het aanbod, de service en voorwaarden van Tringg worden niet aangepast.

Geplaatst op 14 maart 2011 om 10:20

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.