Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Simyo introduceert sim-only's

Nieuws - Prepaid-aanbieder Simyo introduceert nu ook sim-only abonnementen; je hebt de keuze uit Simyo zelden, Simyo weinig, Simyo geregeld en Simyo veel.

Simyo zelden met 50 belminuten/sms'jes kost € 3,99 (tijdelijk € 2,99) per maand; voor Simyo weinig betaal je € 5,99 (tijdelijk € 4,99) per maand voor 100 belminuten/sms'jes. Bij Simyo geregeld en Simyo veel krijg je 50% korting op de internetbundel. Simyo geregeld en Simyo veel kosten respectievelijk € 9,99 (tijdelijk € 6,99) en € 19,99 (tijdelijk € 15,99) per maand voor 250 en 500 belminuten/sms'jes. De bundels zijn maandelijks opzegbaar. De actieprijzen zijn de eerste 12 maanden van je abonnement geldig.

Aanvullende bundels zijn Simyo SMS 1000 (1000 sms'jes per maand) en Simyo Internet bundel (1GB per maand), die beide € 9,95 per maand kosten. Overgebleven bundeltegoed kan je niet meenemen naar een volgende maand. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN en de kosten buiten de bundel zijn € 0,25 per minuut/sms. Eind vorig jaar is Simyo Web to Go, prepaid-internet voor de laptop of tablet, geintroduceerd.

Geplaatst op 02 februari 2011 om 08:03

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.