Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Simpel Zakelijk sim-only gelanceerd

Nieuws - Sim-only-aanbieder Simpel lanceert 'Simpel Zakelijk', een sim-only-abonnement voor kleine ondernemingen en zzp'ers; net als voor consumenten voert Simpel ook voor ondernemers vooraf geen kredietcheck uit.

Simpel zegt met het Simpel Zakelijk-abonnement ook een tariefgarantie zonder tussentijdse verhogingen aan te bieden. Verder is er, aldus Simpel, "een servicegarantie met een bereikbare en klantgerichte klantenservice en een eenvoudige en volledige online aanmeldprocedure". Ondernemers betalen bij Simpel elke maand vooraf de bundelkosten en achteraf de verbruikskosten. Voicemail valt binnen de bundel: hiervoor betaalt de ondernemer geen extra kosten.

Simpel-abonnees maken gebruik van het 3G-netwerk van T-Mobile. De zakelijke beller kan tevens uitzien naar nieuwe diensten die Simpel samen met T-Mobile ontwikkelt.

Simpel Zakelijk is vanaf 1 november 2010 beschikbaar. Simpel Zakelijk met 2.000 belminuten kost € 49,- per maand. Voor een additionele sms-bundel met 1.000 sms'jes betaal je € 10,- extra. Daarnaast is er voor € 10,- extra een onbeperkt internetbundel af te sluiten (Fair Use Policy). Tele2 bracht met Tele2 Zakelijk eerder dit jaar eveneens een business sim-only-propositie op de markt.

Geplaatst op 09 november 2010 om 10:16

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.