Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Nieuwe voordeelbundels Simpel

Nieuws - Sim-only-aanbieder Simpel, onlangs overgenomen door T-Mobile, introduceert een nieuwe sms-bundel (1000 sms'jes voor 10 euro) en een nieuwe databundel (500MB voor 10 euro).

Simpel biedt vier aantrekkelijke sim-only-abonnementen met Simpel 2,50 (100 minuten voor € 2,50), Simpel 5,00 (200 minuten voor € 5,-), Simpel 7,50 (300 minuten voor € 7,50) en Simpel 10,00 (400 minuten voor € 10,-). Bellen en sms'en buiten de bundel kost bij Simpel € 0,25 per minuut. Dataverbruik buiten de bundel kost € 2,50 per MB.

De nieuwe SMS-voordeelbundel (1000 sms'jes voor 10 euro) en de nieuwe data-voordeelbundel (500MB voor 10 euro) zijn alleen beschikbaar voor klanten op het T-Mobile netwerk. Dat is niet toevallig, want eerder deze maand nam T-Mobile Simpel over. In deze nieuwe voordeelbundels betaal je binnen de bundel € 0,01 per sms en € 0,02 per MB.

Voor klanten met een € 10,00 sms- of databundel die nog op het KPN netwerk aangesloten zijn geldt binnen de bundel: € 0,025 per sms (400 sms'jes) en € 0,25 per MB (40 MB).

Geplaatst op 24 september 2010 om 10:37

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.