Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Telfort verlaagt sim-only prijzen

Nieuws - Telfort heeft per 1 augustus de prijzen van vrijwel al haar sim-only abonnementen met 1 euro verlaagd. De Telfort 100 bundel is door deze verlaging meer dan 20% goedkoper geworden.

Met de verlaging van de prijzen wordt het sim-only aanbod van Telfort erg concurrerend. Een Telfort 300 sim-only kost nu € 6,95 (daling van meer dan 12%). De verlaging van 1 euro per maand geldt voor alle abonnementen en looptijden met uitzondering van de Telfort 50. Van de Telfort 50 sim-only blijft de prijs ongewijzigd.

Het afgelopen jaar veranderden de prijzen van de Telfort sim-only's regelmatig. De prijzen zijn zelfs twee keer een kwartaal verhoogd met een euro. Elk opvolgend kwartaal werden de prijsverhogingen weer geneutraliseerd, vanwege verminderde verkopen. Door de huidige prijsverlaging is Telfort goedkoper dan ooit.

Geplaatst op 02 augustus 2010 om 14:54

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciële doeleinden.