Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Mobiele telefoons bij Ben

Nieuws - Ben, aanbieder van simkaartabonnementen, biedt vanaf vandaag ook mobieltjes aan; bij Ben zijn verschillende eenvoudige simlockvrije toestellen te verkrijgen.

Uiteraard zijn de simlockvrije toestellen bij Ben alleen verkrijgbaar met een Ben sim-only-abonnement. Ben biedt momenteel vier toestellen aan, te weten de Nokia 2330 classic (€49), de Nokia 2700 classic (€74), de Samsung Star S5230 (€119) en de Nokia 6303 classic (€129). In vergelijking met andere aanbieders zijn dit degelijke prijzen, hoewel ze ook nog wel voor een tientje minder te vinden zijn.

Ben biedt telefoons in combinatie met simkaartabonnementen die alleen via internet verkrijgbaar zijn. Voor het opzeggen van een Ben-abonnement geldt een termijn van 1 maand. Als je het abonnement opzegt, mag je het toestel uiteraard houden.

Geplaatst op 14 april 2010 om 12:00

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.