Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Nieuwe sim-only's Simpel

Nieuws - Sim-only aanbieder Simpel heeft de tariefstructuur aangepast; de oude sim-only bundels komen te vervallen en er worden vier nieuwe sim-only abonnementen aangeboden.

Simpel biedt vier basisbelbundels die kunnen worden aangevuld met een sms- en/of databundel. De vier basisbundels zijn Simpel 2,50 (100 minuten per maand voor € 2,50), Simpel 5,00 (200 minuten voor €5), Simpel 7,50 (300 minuten voor €7,50) en Simpel 10,00 (400 minuten voor €10).

Deze bundels kunnen worden aangevuld met de sms-bundels SMS 2,50 (100 sms'jes per maand voor €2,50), SMS 5,00 (200 sms'jes voor €5), SMS 7,50 (300 sms'jes voor €7,50) of SMS 10,00 (400 sms'jes voor €10). Naast een sms-bundel kan je ook nog een van de vier databundels afsluiten: 10MB voor €2,50 per maand, 20MB voor €5 per maand, 30MB voor €7,50 per maand of 40MB voor €10 per maand.

Met het nieuwe aanbod SMS- en databundels wil Simpel aantrekkelijker worden voor jeugdige gebruikers.

Geplaatst op 12 februari 2010 om 15:42

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.