Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Ben introduceert Ben zuinig

Nieuws - Ben heeft het nieuwe Ben zuinig sim-only abonnement geintroduceerd; deze sim-only komt in de plaats van de Ben ouderwets sim-only.

Naast de introductie van Ben zuinig en het schrappen van Ben ouderwets voert Ben enkele wijzingen in het tariefplan van de andere sim-only abonnementen door.

Ben zuinig kost €2,99 per maand voor 50 belminuten en/of sms'jes en is daarmee iets duurder dan het verdwenen Ben ouderwets (75 minuten/sms'jes voor €2,50).

Ben soms kostte €4,95 per maand voor het eerste jaar en €5,95 per maand in de daaropvolgende jaren. Dat is veranderd naar respectievelijk €4,99 en €5,99 per maand. De prijzen voor Ben regelmatig stijgen van €6,95 per maand (eerste jaar) en €9,95 per maand (na eerste jaar) naar €6,99 en €9,99. Ten slotte verandert ook de prijs van Ben vaak van €14,95 per maand (eerste jaar) en €22,95 per maand (na eerste jaar) naar €15,99 en €19,99.

Alle Ben sim-only abonnementen worden dus marginaal duurder. Uitzondering is Ben vaak dat het eerste jaar 1 euro per maand duurder wordt, maar na dit jaar 3 euro per maand goedkoper. Verder heeft Ben momenteel een actie waarbij je bij de Ben regelmatig en Ben vaak sim-only tijdelijk 100 gratis sms'jes per maand extra krijgt.

Geplaatst op 19 oktober 2009 om 12:40

» Terug naar het nieuwsoverzicht

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerciƫle doeleinden.