Nieuws
Wat is sim-only?
Hoe overstappen?
Uitleg simlock
Uitleg nummerbehoud

Welkom

Op sim-only-vergelijk.nl, de grootste sim-only vergelijker van Nederland, vergelijk je snel en gemakkelijk alle Nederlandse sim-only abonnementen.

Opzegreminder

Vul onderstaande velden in om een gratis herinnering te krijgen als je contract afloopt. Zo bel je nooit meer te duur!

Emailadres
Einddatum contract
Verstuur

Vragen?

Kom je er niet uit? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen. Stel je vraag anders op . We helpen je graag verder!

Hoe overstappen?


Introductie

In onderstaand stappenplan vind je de stappen die benodigd zijn om een nieuw abonnement af te sluiten en je oude abonnement of prepaid te beŽindigen.

Van prepaid naar abonnement met toestel

 1. Maak je beltegoed op
  Een prepaid-kaart hoef je niet op te zeggen als je wil wisselen van abonnement. Wel is het verstandig je beltegoed op te maken, want dat ben je kwijt als je je nieuwe abonnement gaat gebruiken.
 2. Zoek je abonnement en toestel
  Gebruik de handige zoek- en filterfuncties op sim-only-vergelijk om een geschikt abonnement en geschikt toestel uit te kiezen.
 3. Bestel
  Als je alles hebt gecontroleerd en het goedkoopste abonnement hebt gevonden, kan je jouw abonnement bestellen. Als je je nummer wilt behouden dien je dit bij bestellen aan te geven. Soms moet je betalen voor nummerbehoud, maar dit mag nooit meer dan 10 euro zijn. Meer over nummerbehoud vind je hier

Van abonnement naar abonnement met toestel

 1. Zeg je oude abonnement op
  Als je een nieuw abonnement wil, moet je je oude abonnement opzeggen. Meestal kan je aangegeven dat je nieuwe provider dit doet, maar dat is niet altijd het geval. Controleer dit daarom goed bij de aanvraag van je nieuwe abonnement of op de site van je nieuwe provider. Gebruik de makkelijke opzegbriefgenerator om een opzegbrief te maken. Je oude abonnement moet je meestal drie maanden van tevoren opzeggen, soms is dit korter.
 2. Zoek je abonnement en toestel
  Gebruik de handige zoek- en filterfuncties op sim-only-vergelijk om een geschikt abonnement en geschikt toestel uit te kiezen.
 3. Bestel
  Als je alles hebt gecontroleerd en het goedkoopste abonnement hebt gevonden, kan je jouw abonnement bestellen. Als je je nummer wilt behouden dien je dit bij bestellen aan te geven. Soms moet je betalen voor nummerbehoud, maar dit mag nooit meer dan 10 euro zijn. Meer over nummerbehoud vind je hier .

Over ons
sim-only-vergelijk.nl biedt een sim-only vergelijker om snel en gemakkelijk het huidige aanbod van sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je snel en gemakkelijk de beste sim-only of de goedkoopste sim-only.

Contact
sim-only-vergelijk.nl is per mail bereikbaar op .

Disclaimer
sim-only-vergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige technische, redactionele, typografische of andere fout in de informatie die via deze website toegankelijk is. sim-only-vergelijk.nl is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's waar deze site links naar bevat. De auteursrechten van alle materialen op deze website zijn eigendom van abo-vergelijk.nl. Geen van de pagina's van de website van abo-vergelijk.nl mag gekopieerd of verspreid worden voor commerci√ęle doeleinden.